Δασκολιάς Κωνσταντίνος (ΩΡΛ)

Χειρουργική παιδο ω.ρ.λ

Αμυγδαλές, Αδενοειδείς - Κρεατάκια, Εκκριτική Ωτίτιδα.

Τα συχνότερα παιδο-ωρλ προβλήματα είναι η αφαίρεση των αδενοειδών, η αμυγδαλεκτομή και η παρακέντηση των τυμπάνων. Με την άριστη αιμόσταση που επιτυγχάνεται πλέον με τους υπερήχους τις ραδιοσυχνότητες και τις διπολικές διαθερμίες το έργο των χειρουργών έχει απλοποιηθεί σημαντικά .

 Η κατάλληλη παιδο αναισθησιολογική υποστήριξη ελαχιστοποιεί τις διεγχειρητικές και μετεγχειρητικές επιπλοκές. Το παιδί με τη κατάλληλη προνάρκωση και την παρουσία των γονιών του σε όλη τη φάση της προνάρκωσης δεν βιώνει το χειρουργικό στρες. Το ίδιο συμβαίνει και στη φάση της ανάνηψης όπου ο γονιός είναι δίπλα στο παιδί του.

Ελαχίστη έως καθόλου αιμορραγία, γρήγορη σίτιση, σύντομη επαναδραστηριοποίηση και το σημαντικότερο εξιτήριο την ίδια ημέρα.

Διαβάστηκε 3894 φορές
Δασκολιάς Κωνσταντίνος

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Βιογραφικό

Google

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υπνική Άπνοια - Ροχαλητό »

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Ι. Δασκολιάς.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ιδιωτικό Ιατρείο
Σαρανταπόρου 59 – Περιστέρι.

  • Τηλέφωνο: 210-5731641
  • Κινητό: 6945 548103

Επικοινωνία - Χάρτης

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΡΟΧΑΛΗΤΟΥ - ΑΠΝΟΙΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο του τεστ αξιολόγησης ροχαλητού και υπνικής άπνοιας για να λάβετε δωρεάν στο email σας την πιθανή διάγνωση.

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εγχειρήσεις Χειρουργικές Επεμβάσεις Χειρουργική παιδο ω.ρ.λ