Δασκολιάς Κωνσταντίνος (ΩΡΛ)

Ογκοχειρουργική λάρυγγα

Θεραπεία του καρκίνου του λάρυγγα χωρίς ακρωτηριαστικές επεμβάσεις, όπως η λαρυγγεκτομή, επιτυγχάνεται με τη χρήση των λέιζερ. Πρόκειται για μία μέθοδο με την οποία επιτυγχάνεται μία ταχεία και πολύ καλή εκρίζωση του καρκίνου του λάρυγγα χωρίς πολλές επιπλοκές και χωρίς να απαιτείται μεγάλη παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο.

 

Μέχρι πρόσφατα η θεραπεία ήταν η ολική λαρυγγεκτομή, η οποία είναι μια ριζική ακρωτηριαστική επέμβαση. Μετά από αυτή την επέμβαση ο ασθενής τις περισσότερες φορές έχανε τη φωνή του. Σήμερα όμως με τα λέιζερ γίνεται η εκρίζωση του καρκίνου του λάρυγγα χωρίς ο ασθενής να χάσει τη φωνή του. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται ανάλογα με τον ιστολογικό τύπο του όγκου, τη σταδιοποίησή του και εφόσον ο καρκίνος είναι εντός των ορίων του λάρυγγα. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν υπάρχουν μεταστάσεις.

Διαβάστηκε 4034 φορές
Δασκολιάς Κωνσταντίνος

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Βιογραφικό

Google

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ωτοχειρουργική Αδενοειδεκτομή - Κρεατάκια »

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Ι. Δασκολιάς.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ιδιωτικό Ιατρείο
Σαρανταπόρου 59 – Περιστέρι.

  • Τηλέφωνο: 210-5731641
  • Κινητό: 6945 548103

Επικοινωνία - Χάρτης

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΡΟΧΑΛΗΤΟΥ - ΑΠΝΟΙΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο του τεστ αξιολόγησης ροχαλητού και υπνικής άπνοιας για να λάβετε δωρεάν στο email σας την πιθανή διάγνωση.

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εγχειρήσεις Χειρουργικές Επεμβάσεις Ογκοχειρουργική λάρυγγα