Δασκολιάς Κωνσταντίνος (ΩΡΛ)

Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος

ΑΚΟΥΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η ακουομέτρηση γίνετε σε ειδικό ηχομονωμένο θάλαμο. Μας βοηθά να αναγνωρίσουμε τυχόν προβλήματα στην ακοή και να διαγνώσουμε ποιο μέρος του αυτιού έχει υποστεί βλάβη ούτως ώστε να ξέρουμε εάν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη η όχι. Μας δίνει επίσης σημαντικές πληροφορίες τόσο στην διερεύνηση του ιλίγγου όσο και στο βουητό του αυτιού.

ΤΥΜΠΑΝΟΓΡΑΦΗΜΑ

Το τυμπανογράφημα και τα ακουστικά αντανακλαστικά είναι ανώδυνες εξετάσεις που μας δίνουν σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση του μεσαίου ωτός. Μπορούμε να διαγνώσουμε προβλήματα που αφορούν μικρούς ασθενείς όπως την ύπαρξη υγρού στο αυτί (εκκριτική ωτίτιδα) η τυχόν δυσλειτουργία ευσταχιανής σάλπιγγας

ΩΤΟΜΙΚΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Το μικροσκόπιο μας παρέχει την δυνατότητα να εξετάσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια το αυτί και συνεπώς να διαγνώσουμε τυχόν βλάβες που με την απλή εξέταση είναι αδύνατο να τα πετύχουμε. Επίσης με την χρήση του μικροσκοπίου μπορούμε να κάνουμε διάφορες μικροεπεμβάσεις στο ιατρείο με τοπική αναισθησία όπως παρακέντηση για αφαίρεση υγρού από το μεσαίο αυτί, τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού(grommets).

Με την βοήθεια του μικροσκοπίου μπορούμε επίσης να κάνουμε ενδοτυμπανικές εκχύσεις κορτιζόνης και Γενταμυκίνης για θεραπεία της αιφνίδιας βαρηκοΐας και της νόσου Meniere.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΙΛΙΓΓΟΥ

Ο ίλιγγος είναι πάθηση η οποία μπορεί να μας καθηλώσει για αρκετές ημέρες στο σπίτι. Στο ιατρείο μπορούμε να διαγνώσουμε το είδος του ιλίγγου και ακόμη τις πλήστες φορές με διάφορες ασκήσεις και τεχνικές τοποθέτησης της κεφαλής (Εbley Maneuver) να διορθώσουμε το πρόβλημα εντελώς ανώδυνα

Διαβάστηκε 9440 φορές
Δασκολιάς Κωνσταντίνος

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Βιογραφικό

Google

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ακουστικό Βαρηκοΐας Υπέρηχος Ιγμόρειων »

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Ι. Δασκολιάς.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ιδιωτικό Ιατρείο
Σαρανταπόρου 59 – Περιστέρι.

  • Τηλέφωνο: 210-5731641
  • Κινητό: 6945 548103

Επικοινωνία - Χάρτης

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΡΟΧΑΛΗΤΟΥ - ΑΠΝΟΙΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο του τεστ αξιολόγησης ροχαλητού και υπνικής άπνοιας για να λάβετε δωρεάν στο email σας την πιθανή διάγνωση.

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ιατρείο Εξετάσεις - Διαγνώσεις Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος