Δασκολιάς Κωνσταντίνος (ΩΡΛ)

Κοινωνική Πρόσφορα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 20ο ΔΙΑΠΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ
Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένω την 1η Μάιου για να ξεκινήσω με την ομάδα Αιγαίου τον διάπλου του Αιγαίου επισκεπτόμενοι την Σίκινο, Κουφονήσια, Αμοργό, Δονούσα, Πάτμο, Λειψοί, Αρκοί, Αγαθονήσι, Φούρνοι, Θύμαινα.

Η προσφορά αφιλοκερδώς των ιατρικών υπηρεσιών από μια μεγάλη ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων ιατρών προσφέρει στους κατοίκους ανακούφιση και αίσθημα ασφάλειας . Πολλά από αυτά τα νησιά όπως οι Λειψοί φέτος είχαν ελάχιστη ιατρική κάλυψη με αποτέλεσμα να υπάρχουν μετακινήσεις με αντίξοες συνθήκες για την παροχή ακόμα και των πιο απλών υπηρεσιών υγείας. Εκτός από τις υπηρεσίες υγείας σε πολλούς άλλους τομείς όπως στο καλλιτεχνικό , μορφωτικό , εκπαιδευτικό , αθλητικό με διάφορες δράσεις , εκδηλώσεις και προσφορές θα φροντίσουμε να δώσουμε μια πινελιά αισιοδοξίας.

20 χρόνια η ομάδα Αιγαίου έχει γίνει ένα με τους κατοίκους αυτών των νησιών και ίσως είναι η πιο αξιόπιστη και συνεπής παρουσία προσφοράς στο Αιγαίο .

Σε αυτή τη φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική ομάδα φέτος θα έχω την τιμή να συμμετέχω από 1 έως 12 Μαΐου.

Ιδιαίτερη στιγμή για εμένα θα είναι η επίσκεψή μας στους Λειψούς όπου μετά από 19 χρόνια επιστρέφω για να ξαναπροσφέρω τις υπηρεσίες μου. Σε αυτό το νησί υπηρέτησα το αγροτικό μου περνώντας ενάμιση χρόνο γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις και δημιουργώντας δυνατές και καλές φιλίες που αντέχουν.

Πληροφορίες στο www.omadaaigaiou.gr

Διαβάστηκε 3816 φορές
Δασκολιάς Κωνσταντίνος

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Βιογραφικό

Google

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βιογραφικό σημείωμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Ι. Δασκολιάς.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ιδιωτικό Ιατρείο
Σαρανταπόρου 59 – Περιστέρι.

  • Τηλέφωνο: 210-5731641
  • Κινητό: 6945 548103

Επικοινωνία - Χάρτης

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Βιογραφικό σημείωμα Κοινωνική Προσφορά